Ποιοί είμαστε

Τα διαπιστευτήριά μας!!

Δεν είμαστε δυό, δεν είμαστε χίλιοι δεκατρείς, είμαστε τρείς. Έχουμε πάθος με τη καλή μουσική και όχι μόνο, πονάμε την περιοχή μας και έχουμε οικολογικές ανησυχίες, όχι όμως του καναπέ. Μας ενδιαφέρουν τα κοινά και η προς το καλύτερο εξέλιξη του Δήμου μας. Όχι δεν κατεβαίνουμε για υποψήφιοι δήμαρχοι, δεν μας αρέσει η πολιτική και οι πολιτικοί, απλά τα στραβά θα τα λέμε και τα καλά φυσικά, όταν και όποτε γίνονται.

 

Να συστηθούμε! Οι παραγωγοί του ραδιοφώνου μας και αρθρογράφοι.

Ο Λεωνίδας, ο μεγαλύτερος της παρέας, παλιός ραδιοερασιτέχνης των Βριλησσίων, έβγαινε στα "μεσαία" με το "χαρακτηριστικό" Jackson Five. Τι ακούει και τι παίζει; Ε της παλιάς σχολής είναι!! Ντίσκο, κλασικό ροκ, ελληνικό ροκ, παλιομοδίτικα πράγματα.

Ο Γιώργος, 36 χρονών. Τι ακούει και τι παίζει; είναι του πολύ chillout βρε παιδί μου!! Του αρέσουν τα ατμοσφαιρικά κομμάτια, αλλά άμα τσιτώσει, τότε θα ακούσετε καλό ροκ και όχι μόνο.

Ο Πέτρος, 31 χρονών, ο βενιαμίν της παρέας. Τι ακούει και τι παίζει; Metal και μόνο metal!! Ξέρετε τώρα, Metallica, Iron Maiden και τα λοιπά, αλλά που και που θα έχει μερικές δόσεις ροκ.

Από τον σταθμό μας θα ακούτε όλα τα είδη της μουσικής, της καλής μουσικής, ελληνικής και ξένης, έχουμε 10.500 τραγούδια στο αρχείο μας και κάθε μέρα μπαίνουν και καινούργια, στην ιστοσελίδα μας θα διαβάζετε νέα του Δήμου μας, αθλητικά και ότι άλλο μας κινήσει το ενδιαφέρον. 

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com