Valeria Lechee & Marios Brasil-Let's Dance νέο τραγούδι από την Badmash Records σε παραγωγή της Epic Music

2016-07-25 13:11

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Valeria Lechee και του Mario Brasil κυκλοφορεί από τη Badmash Records σε παραγωγή της Epic Music (Teo Tzimas και Paris Kalpos) και το Video Clip σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Η εκρηκτική παραγωγός – performer Valeria Lechee συνεργάζεται με το Sexy Ελληνο-Βραζιλιάνο Pop idol, που αγαπά όλη η νεολαία, Mario Brasil στο Hit του καλοκαιριού και μας προκαλούν να χορέψουμε μαζί τους…

Το εκρηκτικό HIT του καλοκαιριού που θα αγαπήσουμε κυκλοφορεί ήδη και οι πρώτες εντυπώσεις του κόσμου είναι πολύ θετικές…

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε αρχές Απριλίου στα studio της Epic Music και κάτω από την επίβλεψη του Teo Tzima και με την καθοδήγηση του Ερμή Βογιατζή. Οι 2 καλλιτέχνες βέβαια ήταν σε συζητήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τα τέλη Νοεμβρίου.

Το video clip γυρίστηκε αρχές Ιουνίου σε έναν πάρα πολύ όμορφο χώρο στο Λαγονήσι και φυσικά κάτω από την σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Όλοι η ομάδα έδωσε το καλύτερο και το αποτέλεσμα όπως βλέπουμε τους δικαίωσε.

Η Valeria Lechee κάνει αισθητή την παρουσία της αλλά και την διαφορά σαν new entry στην ελληνική δισκογραφία ενώ ο γνωστός σε όλους μας Marios Brasil καταφέρνει για άλλη μια φορά να ξεσηκώσει το γυναικείο φύλο και να μας ταξιδέψει στις ρίζες του!!! Απολαύστε τους και πάμε όλοι μαζί να χορέψουμε στους ρυθμούς του #LetsDance...

Executive Producer: Pantelis Elbarry

Music: Teo Tzimas

Lyrics: Dimitris Beris

Music Production: Teo Tzimas & Paris Kalpos (Epic Music)

Mix - Mastering: Paris Kalpos

Director: Vangelis Tsaousopoulos

Styling: Konstantinos Stilianeas

Make Up & Hair Styling: Sofia Karathanasi (Valeria Lechee & Marios Brasil)

Make Up: Athina Kalantzi & Elena Plavoukou

Choreographer: Georgia Lianeri

Are you ready to dance?

#LetsDance

Ο Marios Brasil είναι ένας νέος τραγουδιστής, μόλις 21 χρονών. Είναι μισός Έλληνας και μισός Βραζιλιάνος διότι η μητέρα του κατάγεται από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός για να ξεκινήσει κανείς την μουσική του πορεία στην Ελλάδα!

Μέχρι τα 17 του μεγάλωσε στην Αθήνα όπου πήγε σε μουσικό σχολείο και στην συνέχεια μετακόμισε για λίγο στη Θεσσαλονίκη έως ότου επιστρέψει μόνιμα στην πρωτεύουσα, για να κάνει αυτό που αγαπάει επάγγελμα. 
Η ενασχόληση του με τη μουσική ήρθε σε μικρή ηλικία, μιας κι ο πατέρας του, που είναι μουσικός, τον παρότρυνε να αρχίσει να παίζει πιάνο και κιθάρα και να μπει πιο ενεργά στον χώρο της μουσικής. Η πορεία για την μουσική ήταν ουσιαστικά ένας μονόδρομος γιατί η αγάπη γινόταν πάθος. 

Τα τελευταία 3 χρόνια έχει κυκλοφορήσει τρία πολύ επιτυχημένα singles από τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records κι η μουσική του χαρακτηρίζεται dance/pop. Το ”Sem Para”, το “Adios Mi Amor” και το “La Vida Bonita” έγιναν μεγάλες επιτυχίες κι αγαπήθηκαν αμέσως από τον κόσμο αλλά κι από όλα τα ραδιόφωνα, μετρώντας πολλές χιλιάδες views στο YouTube. Και τα τρία τραγούδια είναι στα πορτογαλικά ή περιέχουν στίχους στα πορτογαλικά, την μητρική του γλώσσα κι αυτό έκανε εξαρχής αισθητή την παρουσία του στον τομέα της μουσικής βιομηχανίας. 

Πάντως, μπορεί να μην τον κέρδισε το ποδόσφαιρο όπως κάθε βραζιλιάνο, αλλά αγαπάει πολύ τον αθλητισμό κι αθλείται καθημερινά όσο περισσότερο μπορεί. Ακούει πολλή μουσική και θαυμάζει καλλιτέχνες κυρίως του εξωτερικού, μιας κι εκεί θέλει να επικεντρωθεί τα επόμενα χρόνια. Justin Timberlake, Justin Bieber, Bruno Mars, Maroon 5, Chris Brown είναι μερικοί από αυτούς. 

Τον χειμώνα του 2014-2015 και μόλις στην αρχή της καριέρας του, εμφανιζόταν στο Ποσειδώνιο Music Hall στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Κώστα Μαρτάκη αλλά έχει δουλέψει και στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα και πολλών άλλων!

Τα πράγματα το 2015 αλλάζουν, με την νέα εταιρεία παραγωγής του, που έχει αναλάβει όλα τα project του και την αλλαγή δισκογραφικής στέγης είναι πλέον έτοιμος να καλύψει πολλά χιλιόμετρα μουσικής μαζί με εκρηκτικά live shows αλλά και πολλά καινούργια τραγούδια. Από τον Μάιο του 2016 ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο Frangelico, ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της παραλιακής, δίπλα στον Γιώργο Γιαννιά, την Λένα Παπαδοπούλου και τον Σάκη Αρσενίου. Καλοκαίρι 2016 και το νέο του τραγούδι σε συνεργασία με την Valeria Lechee και τίτλο “Lets Dance, κυκλοφορεί και το καλοκαίρι μας γίνετε πιο χορευτικό… Οι fans του, τον στήριξαν από την πρώτη στιγμή και φυσικά δεν μπορεί να τους αφήσει παραπονεμένους. Έχει πολλά να δώσει ακόμη άλλωστε!

Marios Brasil Social networks:

Facebook: https://bit.ly/MariosBrasilFacebook
Twitter: https://bit.ly/TwitterMariosBrasil
YouTube: https://bit.ly/YouTubeMariosBrasil
Instagram: https://bit.ly/InstagramMariosBrasil
Google+: https://bit.ly/GooglePlusMariosBrasil
iTunes: https://bit.ly/iTunesMariosBrasil
Reverbnation: https://bit.ly/ReverbnationMariosBrasil
Flickr: https://bit.ly/FlickrMariosBrasil
Tumblr: https://bit.ly/TumblrMariosBrasil
Vine: https://bit.ly/VineMariosBrasil