Γίνε σήμερα μέρος της Αλλαγής-Γίνε εθελοντής στα Βριλήσσια!

2024-04-03 00:19

Βριλησσιώτικα Νέα

Ανοιχτή πρόσκληση εγγραφής στο Μητρώο του Σώματος Εθελοντών του  Δήμου Βριλησσίων.

 

Δεν ονειρευόμαστε απλά μια καλύτερη πόλη, τη δημιουργούμε. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και γινόμαστε εθελοντές στα Βριλήσσια!

 

Το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Βριλησσίων είναι μια νέα πρωτοβουλία που στόχο έχει την ενίσχυση του κοινωνικού δικτύου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλης μας.

 

Ο Εθελοντισμός συνιστά έναν ισχυρό μοχλό για την πραγματοποίηση θετικών αλλαγών. Η συνεισφορά των ενεργών πολιτών έχει καθοριστική συμβολή στην δημιουργία μιας κοινωνίας συμμετοχής και αλληλεγγύης.

 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν και να γίνουν μέρος μιας νέας δυναμικής κοινότητας του Σώματος Εθελοντών του Δήμου Βριλησσίων. Μοναδική προϋπόθεση είναι η διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο και στην πόλη μας. 

 

Ελάτε σήμερα να γίνετε μέρος μιας ομάδας που φροντίζει για το κοινό καλό.

Συμπληρώστε την αίτηση που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.vrilissia.gr/various/gine-ethelontis   και γίνετε μέρος της Αλλαγής.

Οι δράσεις του Σώματος Εθελοντών του Δήμου Βριλησσίων καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων από το Περιβάλλον, την Πολιτική Προστασία, την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την Κοινωνική Προστασία και άλλα. Τον συντονισμό της πρωτοβουλίας έχει ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Εθελοντισμού Μαρίνος Σακελλαριάδης.

Περισσότερες πληροφορίες:

E-mail: ethelontes@vrilissia.gr

Κινητό: 6983115157

Facebook: ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ